Lang kjøretur og sutermoro

sutergutta.JPG
Oppjaget og oppspilt av suterrapporter fra telemarkstraktene satte tre sutersultne gutter seg i bilen med retning Bø. Kl. 19.30 var vi fremme klar for fisket. Som seg hør og bør tok vi det rolig ved bredden og etter litt obligatorisk griseprat så var vi klare for den underlige gullsprengte fisken. Holtan var raskt på plass for å vise hvordan sakene skulle gjøres, jon fulgte på og deretter Generalsekretæren. Fin fangst. Suteren viste seg fra sin underligste siden med flere raske passeringer langs bredden. Mange fine sivpress, men lite fisk. Det var gyting på gang. Men vi gav oss ikke, neida. Brasma banka opp en flott abbor, ristet kjapt av seg skuffelsen og var tilbake med en fin, fin suter. Deretter ble det rolig, mye fisk på gytetur som var vanskelige. Rundt 01.20 ga vi oss. Det ble med 7 suter mellom 2.0 – 1.6 kg. Ikke verst. Vi var tilbake i oslo kl. 03.30….

4 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • Suternjuni 15, 2007 kl 13:24

  Takk for besøket gutter. Sprekt å ta turen fra Oslo for en liten fisketur. Synd dere ikke kunne være lengre. Men skjønner jo at Even absolutt måtte hjem og ha skjønnhetssøvnen sin.

  • Brasmajuni 15, 2007 kl 15:50

  Øy, jeg dro rett til Nitelva etter at jeg hadde satt av brødrene sovehjerte. Var ikke trøtt i det hele tatt. Fikk noen buks og noen underlige gråsprengte, ikke noe å skrive hjem om.

  • Atten tommernjuni 20, 2007 kl 12:34

  Lars og Jon? Ka i svarte kanon e det slags skrell fisk dåkker fiske etter? e dåkker på meite kjøret? Skjæggat e dåkker blidd åsså. Til helga drar æ til pasvik å fiske ørret. Ha en fin sommer.

  • Horkjuni 20, 2007 kl 13:59

  Jasså, har sjølvaste Meite-Mesteren fra Bjørnevatn rota seg innom her au? Artig.

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.