På tur med flira

 

Etter mange rapporter og rykter om dynovika i Lillestrøm så la vi ut på tur Flira, Karuss og Mort. Det var Flira som skulle lures og alle midler skulle tas i bruk. Vi ankom plassen som slett ikke var så veldig fin, rent estetisk, men gud så mye fisk det er der. Bjørn M åpnet ballet med en knall fin Flire og var en periode gjeldende rekordinnhaver. Etter å dratt lærdom fra Bms om hvordan dette edle fisket skulle gjennomføres, så løsnet det for oss andre. Toffe slo til med fine 220 gram som var gjeldende rekord inntil Generalsekretæren dro opp ei Flire på bunnmeitet reke på 230 gram, så fortjent, så fortjent. Det hører også med til historien at vi fikk en haug av fin, fin brasme mellom 400-700 gram. Dessverre så vil lite til den sagnomsuste Aspen. Mot slutten av kvelden dro Toffe frem sluken i et desperat (men patetisk) forsøk, noe som resulterte i at samtalene resten av kvelden ble ført mellom Bms og undertegnede. Bruker du sluk eller flue er u tett i huet.

3 kommentarer

  • Horkjuni 22, 2007 kl 14:20

  Jasså, Toffe dro fram sluken? Sluk er sånn du har på badegølvet det vettu Toffe!

  Over til saken: Les denne: http://www.fiskersiden.no/forum/index.php?showtopic=25173&st=0&p=303351&#entry303351

  • Toffejuni 22, 2007 kl 15:30

  He he. I et desperat forsøk etter asp gikk det såpass langt, noen vil kanskje si for langt. Ser ikke noe galt i å gjøre dette, selvfølgelig så lenge det skjer klart adskilt fra og urelatert til meiteaktiviteter. Nå skal det også sies jeg ikke er den eneste som har dratt med sluken på meitetur i det siste! Innlegget fra fiskersiden var selvfølgelig lest før vi dro dit, og var nok noe av grunnen til suksess.

  • Mortjuni 22, 2007 kl 15:41

  Jeg har hørt om folk som har tatt med sluk på meitetur, men det har bare vært for å skaffe agn, har jeg hørt altså. Ville aldri gjor det selv. Selvfølgelig.

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.