Østeråa etter abbor del 2

Etter en dårlig natts søvn med mye grubling over mistet fisk og forundring over hva som befinner seg i elva var det klart for skolegang. I lunsjen ble planer lagt med tanke på kveldens fiske. Vi ble enige om å bruke 5 stenger, alle bunnmeitet med glidelodd eller med opphengere for å fiske litt høyere i vannet. Mark ble handlet inn, kaffe traktet og av gårde vi dro. Da alt utstyr var ferdig rigget var klokka rundt 20.00. 

stangoppsett.jpg

Vannstanden hadde gått litt ned og regneværet fra igår hadde blitt byttet ut med oppholdsvær. Da klokka nærmet seg 23 og vi fortsatt ikke hadde kjent et skarve napp var dette en god forklaring å ha i bakhånd når jeg skulle forklare lars hvorfor det ikke var noe fisk her. Men som jeg sa tidligere på kvelden; det var først etter 23 jeg fikk fisk igår.

23.01 ringer første bjelle, et godt tilslag og opp kommer denne sjebba.

abbor.jpg

Det er helt tydelig at ting begynner å skje. Regelmessig vaking, både store og små. Stadig litt småaktivitet på stengene, men ikke de store hoggene som jeg hadde håpet på. Tiden går og litt småbevegelse i stangtoppen indikerer at det er noe gråsprengt der ute. Tilslaget sitter og opp kommer denne flotte sutern på 1,92. Ny rekord hva hannsuter angår.

suter.jpg

Det samme gjentar seg en halvtime senere da med denne hunnsutern på 1,99

suter2.jpg

Sprutregnet begynner halv to og vi pakker sammen. Vi har hatt flere fisker bortpå den siste halvtimen og spesielt to av nappa virket spennende. Den som prøver igjen vil se…, noe jeg akter å gjøre

3 kommentarer

  • Harry Halvorsenjuli 11, 2007 kl 17:47

  Meite-DVD

  Sida deres er alltid en fornøyelse å følge med på. Som en liten takk vil jeg anbefale å sjekke ut denne sida.

  http://www.salar.dk/dvdmedefiskeri-u.html

  • Horkjuli 12, 2007 kl 10:23

  Aiaiaiai, det der var et tips man må følge opp. Takk for den!

  • Suternjuli 12, 2007 kl 10:37

  Snasent. Jeg bestiller video med disse slamsugerne.

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.