Suterkongen leverer igjen!

På lørdag kveld tok jeg og ikke-medlemmet Anders Mossing oss en pause fra duejakta for at sistnevnte endelig skulle få seg en suter. Vi kom litt seint på plass, men med halvannen time fiske foran oss regna vi med at dette skulle gå fint! Etter 5min gikk dobba til undertegnede og etter den sprekeste fighten med suter noensinne kunne jeg etter et lite beite lande en fin hannsuter på etsted mellom 1.7-1.8kg. I det jeg fikk på suteren dro Anders opp en abbor på etpar hekto når han skulle flytte dobba si og det ble hans eneste fisk for kvelden. Dermed mangler Anders fortsatt suter, selv om han har prøvd etpar ganger. Som jeg sa til ham: «Selv om jeg sitter med enorme mengder kunnskap om dette fisket, er det tydelig at det ikke når fram til deg!». Hvorpå Anders repliserte: «Ja, Lars. Du er kongen!»

Abbor-Anders Suterkongen

3 kommentarer

1 tilbakeping

  • Suteraugust 28, 2007 kl 12:22

  Sitat Anders:» Nå kommer jeg garantert til å sette meitasrekord» Hollo Anders!!!!, du er ikke noe meitasmedlem og fortsetter du på denne måten blir du det garantert ikke i fremtiden heller.
  Nytter ikke å være lang som en slåpe når du fisker som en tåpe.

  • Mortaugust 28, 2007 kl 16:13

  Anders Mossing…… Navnet sier vel sitt. Meitasmedlem? Jeg ler

  • Mossingaugust 30, 2007 kl 22:25

  Og med dette slutter jeg med homofiske og dedikerer all min tid til jakta.. For noe shit.. 🙂 Etter forrige nederlag byttet til og med Lars plass med meg for å «øke» sjansene.. Han hadde sikkert sett sutern før vi startet.. Typisk! Nei, Lars det er på ørekyte jeg er kongen. Gleder meg til å «guide» deg til helga!

 1. […] er en kjent sidekick og godt under middels dyktig fisker på opptil flere suterturer, se her, her og her. Men som guide etter ørekyte er han i absolutt verdensklasse med guidet MR på […]

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.