Utdeling av Meitepokalen

Meitepokalen må utdeles i år som vanlig. Det er egentlig Mittis som er hovedansvarlig for dette, men det går som vanlig noe tregt. Et forslag er vel å prøve meite i saltvann, gjerne på litt dypere vann. Enten kan vi tromme sammen de båtene vi har å si oss fornøyd med det. Eller så kan vi leie skipper og skute (han fyren som kjørte oss til svenner). Det koster fort kr. 350. Kom gjerne med andre forslag.

5 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • Horkaugust 30, 2007 kl 16:25

  Høres fett ut detta. Evt må vi vente til isen legger seg å kjøre en isfiskekonk. Eller hva med kystmeite fra et avgrenset område? F.eks Folehavna, Yxney, Hvalen eller liknende?

  • Larsaugust 30, 2007 kl 23:39

  Jeg er midt i en flytteprosess, men skal som turansvarlig undersøke noen alternativ. Det er også muligheter for å leie båt i Langesund for en billig penge. Uansett kommer jeg tilbake med mer info etterhvert. Men som Einar sier; Det er bare å komme med forslag.

  • Mortaugust 31, 2007 kl 08:28

  Midt i en flytteprosess, du liksom. Den unnskyldningen er like tynn som det håret ditt er blitt.

  • Toffeseptember 1, 2007 kl 11:44

  Jeg er med på alt det her. Hvordan er det med de som evt ikke har utstyr til dypt båtfiske (hvis det er noen nå?), viktig at det blir like premisser for alle. Må også tenke på det ved valg av sted fra land (surfutstyr vs ikke). Men: saltvann = ja. Båt, land eller is = ja (litt risky å satse på is før nyttår..). Jeg stemmer til slutt for landfiske: Ula (fra stranda til Fisebu), Folehavna/vesterøya eller Yxney/Østerøya.

  • Suternseptember 3, 2007 kl 12:39

  Jeg synes heller vi skal ha en blypokal. Tydelig at noen av foreningens medlemmer foretrekker det….

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.