Karpetor og Jeg

 

For å gjøre en kort historie lang, så var jeg og Chris ute og meitet på lørdag. Henholdsvis på langø og bogen. Vi fikk svært lite å skrive hjem om. Turens desiderte høydepunnkt, var når vi møtte en liten gutt på brygga. Han uttalte «at han var verdens heldigste gutt, fordi han bodde så nærme Bugårdsdammen». Ikke dårlig, men nok om det.

Etter et begredelig fiske på lørdag, dro Flira og Generalsekretæren innover til Oslo for å prøve karpa. Vi visste hvor dette sagnomsuste karpevannet lå og det var bare å prøve seg. Toffe hadde laga knallfine Tutti – frutti bolillies og stemninga var bra. Vi rigget oss til og forsøkte oss først på den artige krabaten solabbor. Det visste seg å være helt utrolig lett og vi fisket kanskje 10 stk før vi gav oss. Toffe fikk størst….

Deretter rigget vi til Karpestengene og forventningene var stor i drittværet. Kl. 1850 hadde Generalsekretæren et forsiktig run på stanga. Stemningen var høy og spenningen intens. Kl. 19.30 var det Flira sin tur. Det banket på stanga og det var like før hele stasen gikk på vannet. Hurra, hurra på bredden og opp kom ei fin, fin karpe på 2,51 kg. Karpetor var et faktum, og han skulle ikke gi seg med det. Om lag kl 20.30 ulet det i stanga og fisken dro ut 10 – 15 m sene. Karpetor banka til og etter en sinnsyk fight kunne han dra opp ei ny karpe på 2,16. En sykt vellykka tur og på hjemmelaga boilies. Vi meitas!

8 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • Horkseptember 10, 2007 kl 14:07

  Fy faan gutter, dette var sinnsykt bra! Jeg bøyer meg ærbødigst i støvet over denne prestasjonen etter enhver meitefiskers drømmeart! Men satt dere virkelig fra 06.50 om morran til 19.30 om kvelden uten napp?

  • Mortseptember 10, 2007 kl 14:17

  Nix, det skulle vært 18.50. Forandrer det. Uansett helt utrolig moro. Kanskje det morsomste hittil i år. Anbefaler alle å prøve det.

  • Brasmaseptember 10, 2007 kl 14:40

  Grattis karer (Flira). Pent det der. Om det passer for noen kan jeg godt tenke meg en slik tur førstkommende onsdag.

  • Mortseptember 10, 2007 kl 15:51

  Ser ut som det blir en torsdagstur

  • Horkseptember 12, 2007 kl 12:46

  Ser ikke ut som om torsdagen passer for meg, skal i bursdag. Men løkke te gutta, håper på mere suksess!

  Er det forresten noen i hele verden som kan ta fra Toffe tittelen som Årets Meiter nå?

  • Toffeseptember 13, 2007 kl 22:57

  Meitebjørn og jeg var ute en tur til i dag. Ikke et napp, ingenting. Bortsett fra solabbor da, det mysser det av der.. Lurer på om det kan være for seint alt. Var mye kaldere og ble merkbart tidligere mørkt i dag i forhold til søndag. Kanskje det hadde med klarværet og gjøre. Eller bare det at man ikke får karpe hver gang 🙂

  • Horkseptember 17, 2007 kl 15:38

  Tipper på en kombinasjon jeg! Uansett er prestasjonene dine i år helt drøye Toffe! Grattis!

  • Mortseptember 18, 2007 kl 08:48

  Gjør sesongens siste karpeforsøk på lørdag. Har fått tak i 3 kg stinky boilies. I tillegg til banansmak, tuttifrutti, stinky og fruitsmak. Skal være niforberedt når sesongen starter neste år.

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.