Mye meite og lite fisk

Generalsekretæren og Lars «Asp» hadde satt av hele lørdagen til knallhardt meite i Sandefjordsområdet. Vi startet kl. 09.00 og dro ut i båt hovedsakelig for å prøve etter flatfisk. Det viste seg vanskelig da det var mer vind enn antatt og rask drift. Vi dro derfor inn i Mefjorden ut at det ga synlige resultater. Noen småhvitting og ei sandflyndre, dritt med andre ord. Rundt kl. 16.00 var vi tilbake og klar for ny økt vi pakket om og satte kursen for Mulodden, en plass hvor det er ca 90 meter rett på utsiden, bassenget lenger ut er på 150 meter. Vi hadde derfor tro på å kunne lure noen dypvannsarter. Kl. 19.00 var vi på plass og agnet med makrell. Det var Lars som skulle vise seg å være den spisseste blyant i Guds penal og dro opp 3 torsk på mellom 1-2 kg. Undertegnede hadde et knallhardt drag i den ene stanga, men den satt ikke. Vi hadde håpet på pigghå, men satt igjen relativt tomhendt. Innsatsen var det imidlertid ingenting å si på.

3 kommentarer

  • Horkoktober 15, 2007 kl 13:55

  Det kommer, det kommer…..

  • Brasmaoktober 23, 2007 kl 14:22

  I Guds penal? Fant noen nokså sjokkerende filmer på internett, som viser en Mithun i Vishnus penal. Veit Tine om dette? http://youtube.com/watch?v=rv0Na9yKu1U
  Hva driver du egentlig på med under disse jaktturene dine Mithun?

  • Horkoktober 23, 2007 kl 15:36

  Man må vel også sette store spørsmålstegn ved Presidentens preferanser ved internettbruk. Åssen i himmelens navn fant du fram det der? Er det en hindufetisj?

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.