Megabom

Even og jeg tok en ettermiddagstur for å fiske lake i dag. Vi ville prøve et nytt sted og dro til en plass i Glomma vi hadde sett oss ut på kartet. Plassen var isfri, men kulda satt seg likevel raskt i både fingre og ben. Vi stusset litt over hvor grunt det faktisk var på denne plassen, men trege av vinterkulda orket vi ikke å flytte på oss. Kort fortalt, etter 3 iskalde timer dro vi hjem igjen med uforrettet sak. Vel hjemme viste det seg at kartet i hodet absolutt ikke liknet det på papiret. Vi hadde endt opp på feil plass – trolig Glommas grunneste. Kloke av skade vet vi nå hvor man bør dra neste gang.

4 comments

Skip to comment form

  • Mort on December 17, 2007 at 12:00

  Hva med å prøve nedre deler av ågårdselva?

  • Toffe on December 17, 2007 at 19:08
   Author

  Det er interessant, men ganske langt å kjøre i forhold. Tror flere forsøk i Glomma kan være verdt det, men tida før jul strekker nok ikke til. Får se i romjula. Håper nemlig på en lake på land før året er omme 🙂

  • Hork on December 18, 2007 at 13:01

  Søk og du vil finne: “Det er masse lake i Glomma i Askim-området, men jeg har ikke fått noen store der ennå. Men hvis du primært er ute etter arten gjør kanskje ikke dette noe? Plasser som har levert bra med fisk har vært vika oppstrøms Fossumbrua og der hvor elva vider seg ut nedstrøms Kykkelsrud kraftverk.”

  • Toffe on December 20, 2007 at 19:45
   Author

  Denne hadde jeg ikke sett! Vi dro til Sørumsand for å prøve oss, og der har det blitt tatt lake på 5,9 – men er usikker på hvor mye det finnes der. Bra tips.

Gi en kommentar

Your email address will not be published.