Lake Bonanza

 

Det var endelig onsdag 27. februar og det var tid for lakefiske. Vi hadde bygget oss opp en hel uke, ved å være kjempenegative den ene dagen for å så være blåøyd optimist den neste. En må som kjent rive ned for å kunne bygge opp. Det mysser ikke akkurat av gode lakeplasser i Oslo – området og vi bestemte oss for å dra til Bingsfossen, men denne gangen med en helt klar oppfatning av hvor laka kunne være. Det skulle vise seg å gi resultater. Vi startet fisket rundt kl. 19.00 og nappinga startet etter 20 min. Vi opplevde jevnt med trykk og kunne hove inn flere laker i løpet av en timestid. Toffe satte en fin personlig rekord med 780 gram. Denne skulle han senere være veldig nære å slå med en lake på mellom 1,5 – 2 kg. Dessverre forspilte han denne muligheten ved å løfte fisken etter snøret. En virkelig klassisk feil, som mange mente en meitefisker av Toffes kaliber var for god for, men den gang ei. Unge Bms «karuss» hadde også flere napp, men klarte ikke å sette tilslaga før helt på tampen. Så fortjent, så fortjent..

Selve rosinen i pølsa var vel at undertegnede fikk en mulighet til å knabbe Meitasrekorden fra unge Midttun, som har utnevnt seg til «Lake-Lars», men hans hovmod skulle stå for fall. I nidraget satt den på stanga og det var tungt, så tungt. Opp kom den nye Meitasrekorden på småpene 1730 gram! «Lake – Lars» du liksom, til sammen fikk vi 10-12 laker. Det var en flott tur og det beste lakefisket vi har hatt.

4 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • Horkmars 4, 2008 kl 12:31

  Sprekt. Gøy at mr. «minstmuligenergibruk» fikk en au, han er en luring asså…

  Og grattis med ny rekord Einar, du slutter aldri å imponere!

  • Larsmars 4, 2008 kl 22:31

  Må føye meg i rekken med gratulasjoner. Likevel synes jeg nok at «Lake-Lars» høres bedre ut enn «Lake-Einar» … Tar av den grunn en tur til Bingsfossen om ikke så lenge. hehe.

  • Mortmars 5, 2008 kl 13:40

  Ja, vi får se om du bare er «Prate – Lars»….

  • linkdesember 8, 2008 kl 13:46

  nå starter snart sesongen med gyte lake gutter. trur dere står på litt feil sted og fisker lake :)prøv litt lenger ned for de over 2kg og over 😉 hilsen link

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.