Jolly good old Dynovika

Da var årets første tur til Dynovika unnagjort og som alltid ble det også denne gangen plenty av fisk. Den største utfordringen her er å finne seg en plass langs bredden, for denne naturskjønne vika er utrolig populær. I løpet av kvelden var det 10 stykker innom plassen, utenom Einar og meg. Noen var også, skal man kalle det relative kjentfolk (Freds som Einar tidligere møtte i Steinsrud, …liten verden osv. Nok om det), så vi fikk slå oss ned i nærheten. Etter veldig kort tid landet vi begge hver vår hork, største på 14 gram tatt av undertegnede. Jahoooho. Startet så å nappe opp laue for agn etter gjørs. Lett som en plett med bolle, ikke fullt så lett med meitemark. Etter veldig kort tid mista Einar en ganske fin gjørs, mens resten av kvelden var vi i smågjørsens vold. Noen flirer på duppen ble det også tid til på tampen av kvelden, dog ingen av fin størrelse.

6 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • Mortjuni 26, 2008 kl 10:14

  Det hører vel med til historien at friline meite etter gjørs var overraskende effektivt, tatt i betrakning de andre metodene vi har forsøkt.

  • Toffejuni 26, 2008 kl 11:03

  Ja det må også nevnes! Veldig morsomt fiske, knallhard kontakt med fisken. Litt rart at stanga med laue og glidetackle 3 meter på bortsida ikke fanget en eneste fisk..

  • Suternjuni 26, 2008 kl 22:51

  Topp tur og et nydelig artsbilde av horken.

  • Mortjuni 27, 2008 kl 10:09

  Hvor er rapporten din a Jon?

  • Suternjuni 27, 2008 kl 19:59

  Kommer en samlerapport når faenskapet er på land. Ble ydmyket sist, men ny tur til torsdag hvis været er bra.

  • Horkjuni 28, 2008 kl 14:08

  Well done!

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.