Karpebonanza

jon-med-solabbor.JPG

Jepp, det var tirsdag, sommer, sol og tid for karpefiske i den lille dammen. Rosinen i pølse denne gangen var vel at Jon «Suteren» Gogstad Thorsen hadde tatt den tunge veien fra Sørlandet for å være med på morroa. Trafikken gikk fint ut av Oslo og vi var i gang i relativt god tid. Karpestengene kom kjapt i vannet, etter at Jon fant igjen boillienåla som jeg sa han måtte passe ekstra godt på slik at han ikke måtte miste, likevel mistet han den altså. Det var vel egentlig noe «Storsteinsk» over hele han i går. Etter at vi hadde dratt opp noen solabbor og fått verdens minste suter, så begynte ting å skje rundt 20.30 og da kom de som perler på en snor.

Jeg var den første som var heldig og etter litt koking så dro jeg opp en karpe på 2.87, fattige 10 gram unna Meitasrekorden. Etter dette var det bare Toffe som var heldig (og dyktig) han dro 5 karper i et forrykende tempo på sine tutti-frutti boillies. Den ene etter den andre. Jon ble etterhvert veldig utålmodig og mente han hadde fått de dårligste plassene i vannet. Han byttet derfor plass med Toffe og minutter senere dro Toffe opp en karpe der boillies til Jon hadde vært. Toffe var med andre ord kongen av karpe i går. Kl. 22.30 var det mer eller mindre slutt, da kjente vi ikke mer selv om vi presset det vi kunne. Det var faktisk kjipt at Jon, som kjørte hjem med familien sin på natten, ikke fikk noe. Det positive sett med Toffes og mine øyne, er vel at vi snart får se Jon igjen.

3 kommentarer

  • Suternjuli 3, 2008 kl 13:44

  Takk for en fin tur gutter. Får bare beklage de «Storsteinske» faktene. Har gått og giret meg opp til denne turen i nøyaktig 9 måneder og 25 dager. Som du sikkert husker Einar skulle vi egentlig vært karpepionerer den dagen Ask kom til verden. Beklager igjen at jeg ikke nådde opp til mitt naturlig nivå. Toffe! Du er kongen!

  • Horkjuli 4, 2008 kl 12:21

  Toffe er kongen. Jeg skal fiske med han to dager i strekk. Snakk om å være heldig!

  • mortjuli 4, 2008 kl 15:01

  Pass litt på, ca 1 gang i måneden rundt kl.00.00, hender det han blir ganske skjeggete og riktig så aggressiv noen ganger. Det kan være fryktlig irriterende…

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.