Ny sutertur, ny sutermoro.

Helga 11-12. juli var satt av til suterfiske fredag og Kartfestival lørdag. Festivalen var suveren og Presidents of the USA spilte enn fabelaktig konsert. Bra. Nok av det.

På suterturen fredag kveld fikk jeg følge av ikke-medlemmene Anders Mossing og Kristian Dahl. Anders har vært med på to turer tidligere uten suter (men med smått utrolige 3 abbor), men som kjent; Alle gode ting er tre!

Oppfôring med mais, agning med makk eller makk/mais og nedblya dobbe var atter engang taktikken, og tror dere ikke det funka igjen da? To fisk på land ble resultatet, begge hannfisker: 1,75kg på Anders og 1,9kg på meg. (Tror jeg husker rett her, kan være +/- littegrann). Desverre ingen på Kristian.

110708_anderskjorer.jpg 110708_andersnervos.jpg 110708_andersfisk.jpg 110708_lassefisk.jpg

Ting man ser av bildene: A. Anders er smått nervøs når han fighter sitt livs første suter. B. Selv en suter på 1,75 ser liten ut når man er 1.98høy og har ditto lange fingre. C. Det har vokst opp særs mye vegetasjon i elva. D. Jeg må snart å klipt meg.
Pkt C. førte til at Anders mista 3 suter og jeg noe som nok var ei tryte. Ellers hadde Kristian dansedobbe ved en anledning, Anders ved etpar. Tydelig at plassen lengst ned er den beste, ulikt tidligere da det har vært hipp som happ.

2 kommentarer

1 tilbakeping

    • Andersjuli 16, 2008 kl 10:01

    Takk igjen Lars! Du er kongen..

    • Horkjuli 16, 2008 kl 21:01

    Jepp.

  1. […] en kjent sidekick og godt under middels dyktig fisker på opptil flere suterturer, se her, her og her. Men som guide etter ørekyte er han i absolutt verdensklasse med guidet MR på samvittigheten på […]

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.