Ut på tungetur

Etter at fødselen var vel overstått og vi var kommet sånn nogenlunde i orden hjemme, så var det tid for å prøve nok en gang etter tunga. Presidenten, Toffe og jeg pakket sammen utstyret og dro av gårde på vår nærmest faste tungeplass for nok et forsøk. Even hadde undervurdert været og ble umiddelbart litt kald. Vi lå med 3 stenger inn mot bukta og 3 tyngre stenger (surf) ut mot sundet. Etter en liten stund smalt det til på undertegnedes surfstang og den kjentes fin ut. Etter en fin fight kunne det konstateres at det hadde slått på en tynn, men fin torsk på rundt 3 kg. High fives og klapp på skuldra ble utdelt. Dette var vel egentlig turens høydepunkt. Det ble en god del sypike og en del småtorsk, men ikke flatfisk av noe slag. Noe som er litt rart med tanke på at vi har tatt både rødspette, skrubbe og sandflyndre der før. Det var en god del smånapping, men vi fikk det ikke til å sitte. Typisk tungenapp.

3 kommentarer

  • Toffeoktober 24, 2008 kl 09:58

  La til noen av bildene, men de ble mye større nå enn før. Vet ikke hvordan jeg endrer dette enda..finner det sikkert ut senere.

  • Suternoktober 24, 2008 kl 22:57

  Ble presidenten kun kald eller kald og BITTER? Torsken på bildet er kun på 1,5 kg, så jeg oppforderer dere til å kjøpe nye vekter alle mann. Hilsen den bitre sørlendingen som nå har fullstendig blanking 13 timer i strekk i saltvann, noe som i teorien faktisk ikke skal være mulig. Blir et nytt forsøk på søndag hvis stormen har lagt seg. Gleder meg allerede til å legge ut nok en blank rapport. Fiske er kult! je je je. Pang der satt den, fin pinne osv osv langt oppi brunøyet ditt. Snakkas.

  Ps! grattis med fin torsk Einar. Regner med at du kakkan i hue så blodet spruta. Hva skal vi med torsk når sypika er så fin osv osv. God helg.

  • Horkenoktober 25, 2008 kl 02:56

  Jasså, er alle smånapp herved å kategorisere som tunge? Helt enig.

  Og jeg presenterer herved Jon som den nye bitre. Gratulerer.

  Og Jon, sjekk onsdan: http://www.yr.no/sted/Norge/Vest-Agder/Kristiansand/Korsvik/langtidsvarsel.html Velkommen!

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.