Sild

Jeg tok ei lita kveldsøkt på bryggene i Korsvikfjorden utstyrt med hodelykt, ministang og småkroker agna med reke. Målet var først og fremst tangstikling, siden jeg har sett en fin og feit en der tidligere, men alle små arter var hjertelig velkomne. Desverre dukka de ikke opp, men det gjorde silda. Først fikk jeg en på 99g, så forsvant stimen, deretter fikk jeg en på 130g når stimen kom tilbake. Gøy med ny Meitas-art, men kanskje enda artigere at Korsvik har fått en rekord, dog med etterslepet fjorden.

Andre fangster var x antall sypike (de er ekstremt raskt på pletten når de lukter mat!), 1 liten bæsjenebb og 1 sei med kløyva underkjeve. Dessuten så jeg ål, SØ og ikke minst hårvar, så plassen skal besøkes igjen! Bilder kommer, jeg må bare finne kabelen.

Forøvrig kan jeg på bakgrunn av denne høstens fangster i forhold til fisketid si at formen er god og at dere virkelig bør kvesse klørna for å klå meg neste helg.

5 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • Mortnovember 3, 2008 kl 10:13

  Grattis med sild, moro å se at artene renner inn. Holder deg som en av favorittene på lørdag!

  • Toffenovember 3, 2008 kl 10:26

  Du er helt klart i toppform. Skal starte å legge strategi for helgen, som forhåpentligvis tar innersvingen på alle sammen. Punkt en er å bryte dere ned psykisk: har satt 13 nye pers’er i år (Hork, lake, stam, suter, vederbuk, dvergulke, fjesing, havmus, lange, lysing, pigghå, rødspette, svartkutling), hvorav 9 er nye arter.

  • Kissenovember 3, 2008 kl 10:47

  Dette er typisk Toffe. Drar andre ned i søla. Sjæl har jeg planer om å spre latter, glede og selvtillit. Min samboer har også kommet over noen artikler om psykologi og fiskekonkurranser som jeg tenkte å dele med dere på lørdag. Ikke akkurat sprengstoff, men nyttig info.
  Heia alle og måtte fryd og gammen vinne.

  • Toffenovember 3, 2008 kl 21:23

  Det er meldt regn på lørdag.

  • Horknovember 4, 2008 kl 12:31

  Er du redd?

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.