Sommerfjord

Javel. To turer hjem til Fjordn har det blitt sålangt i sommer, begge ganger med badeglade barn i bagasjen. Men de er glade i å fiske også, jaffal i passe doser og dersom fisken biter. Litt bryggemeite har vi derfor sniki inn og da har jo alltids far smygi ut en stang også når anledningen har bydd seg.

Tur 1 møtte vi selveste Visepresident Thorin med yngel på Tangenbrygga. Mengder av bergnebb og svartkutling havna i stampen, i tillegg til en liten skrubbe. Jeg veide ikke noe fisk, men Even fikk sine første mikropoeng noensinne (?) med en finfin svartkutling på 24 gram.

Tur 2 var overnattingstur på Seilerholmen og mellom bading og fotball blei det en liten økt på flytebrygga på nordenden. Her var det bergnebb i hopetall samt noe svartkutling. Hadde jeg hatt skikkelig småkroker med meg hadde jeg gjort det skarpt i tangkutlingkonken også, det sto enorme stimer under brygga der. Nok av det. Når ungane var lei kjørte jeg to nedslipp på lånt utstyr og det ga en standard svartkutling og en svær bergnebb, faktisk nest største jeg har fanga i mitt liv. Gøy nok.

Til Årets Meiter:
Even: Svartkutling 24gram
Lars: Svartkutling 28,32 gram, bergnebb 68,76gram. (I tillegg til vanlig ulke 112,16gram fra Svenner som er uteglemt i regnskapet)

2 kommentarer

    • Even Thorinjuli 31, 2018 kl 11:59

    Seilern altså. Finnes det noen lignende plass i Mandal?

    • Horkenjuli 31, 2018 kl 15:23

    Nei. Finnes ingen plass som Seiler’n.

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.