Medlemmene

Lars Berg Holtan – «Horken»-  PresidentTunge
Bosted: Marnardal, Lindesnes kommune
Kontakt: larsholtan(alfakrøll)gmail.com
Alias: byreaukraten på Instagram

Horken Holtan er rett og slett en trivelig kar. Det er også en av grunnene til at han er klubbens populære President, kjær og jovial som få. Under meitet kan han virke useriøs og fraværende, men det er bare på utsiden. Bak det lune ytret lurer en usedvanlig tilstedeværende meiter, med sans for de uvanlige artene. Spesialist på innlandsmeite. Lefler stadig mer med fluefiske/fluedobbefiske etter fettfinner, dessverre.
Styrke: Lunefull
Svakhet: Mat

Tobias Eriksson – «Laue» – Visepresident
Tobias er leder av Meitas sitt sikkerhetsutvalg og er HMS-ansvarlig. Et multitalent innenfor det aller meste og Meitas sin McGyver, eller Mr. FixIt. Han er også et av Nord-Europas største EDB-talenter. Hans brede talent har imidlertid ikke slått rot innenfor meite. Han er imidlertid, i henhold til vedtektene, kjent som en ikke udyktig meiter. Sannsynligvis best med jigg. Sammen med Presidenten har Visepresidenten det overordnede utredningsarbeidet i foreningen, med særlig fokus på meitefiskets gråsoner.
Styrke: Multitalent
Svakhet: Svensk

Einar Bratteng – «Mort» – Generalsekretær
Bratteng er en meget allsidig meitefisker på såvel kystmeite som innlandsmeite. Han har etterhvert utmerket seg som en dyktig flyndremeiter og en ekspert på lange fra land. For ikke å snakke om mort, hvor han mest sannsynlig har norgesrekord.
Styrke: Allsidighet
Svakhet: Kan være noe bitter

Even Thorin – «Brasma»
Even Thorin er en stormeiter. Han beveger seg kun ut om det er for noe stort, derav navnet. Thorin er en dyktig kystmeiter, og kan skilte med skate og steinbit. Ellers kjennetegnes han ved å være en ultrakonservativ meitefisker, med liten sans for glitter og stas. Even kjørte en radikal presidentstil med store lovnader for å bringe foreningen den rette veien, men luftslottet blei avslørt og fallet fra tronen var brutalt.
Styrke: Tungt meite
Svakhet: Allsidighet

Tor Fredrik Holth – «Flira», «Toffe»
Bosted: Sandefjord.
Kontakt: toffe50@hotmail.com

Tor «Flira» Holth er faglig sterk og har blåst håret av medlemmene med sine teoretiske kunnskaper, blant annet med det glimrende foredraget «karpehybrider» på årsmøtet. Holth er dobbeltvinner av den prestisjetunge meitepokalen: En fyr å regne med, med andre ord, og også leder av utvalget for artsbestemmelse. Toffe er også foreningens EDB-ansvarlige.
Styrke: Faglig tyngde
Svakhet: Teoretisk tilnærming

Endre Balteskard – «Lusuern»
Leder av utvalget for håpleie og personlig hygiene. En mann som presterer best under press, og som setter sin ære i å være selvberget. Fryseren er full av skarv, skabbrev og skrei. Endre er en mann som hater «catch and release» og mener minstemål er for jenter og gays, en fyr du ikke har lyst til å møte på vidda en mørk høstnatt med andre ord. Meitas mest hårrike mann, inntil videre.
Styrke: Fangsting
Svakhet: Treffsikkerhet

Per Willy Kristoffersen Ormestad – «Pero»
Pero er foreningens nyeste, men eldste, medlem og har stjelt tittelen Kongen på Havet fra Sabeltann etter sine stadige meritter på havet utenfor Mandal. Pero synes fiske fra land er noe fjas, men gi han noe å flyte på så fisker han det meste. Har mer fiskeutstyr enn foreningens øvrige medlemmer tilsammen.
Styrke: Båtfiske
Svakhet: Bein

Mats Johannessen – «Buken», «Buk», «Mr. Vederbuk»
Johannsessen er en ujålete meitefisker og bruker de enkleste midler for å fange de vanskeligste fisk. Dupp og meitemark er ofte mer en godt nok. Han har med vekslende hell forsøkt diverse gadgets under den kyndig veiledning av Jørn Jerry. Leder av utvalget for nips, tackles og nyttig tilbehør.
Styrke: Sjarm
Svakhet: Gadgets

Frode Storstein – «Hisling», «frodes»Smørblid smørflyndre-Frode
Storsteins spesialitet er gullbust, derav tilnavnet «hisling». En art han har mange av på samvittigheten etter oppveksten i hislingland. Frode er i likhet med andre av medlemmene en meget dyktig fluefisker. Innen meite fortrekker han duppmeite og har etterhvert utviklet «dypduppmeite» og spesialisert seg på duppmeite etter bånnulke i gytedrakt. Uten tvil en dyktig meiter og leder av utvalget for fysisk fostring.
Styrke: Ironi
Svakhet: Tålmodighet

Magne Storstein – «Sypika»magnes-bilder-002
Som leder av friluftslivsutvalget er Magne uten tvil det fysisk sett sterkeste meitasmedlemmet. Meitemessig er han et ubeskrevet blad, men han har de beste forutsetninger for å hevde seg helt i toppen av det ypperste meitesjiktet. En av hans store fordeler er at han tåler kulde bedre enn de aller fleste og ler av minus 30 kalde. Tar man også med i betraktning at han har fast tilholdssted i nærheten av meget spennende meitelokaliteter, så sier det seg selv at denne fyren har potensial.
Styrke: Kulde
Svakhet: Meritter

Christian Johansen – «johssi» 0_image_072
Johansen har svært lite til overs for innlandsmeite, imidlertid er hans forkjærlighet for båtmeite desto sterkere. En mester på å utvikle rigger og nye drivteknikker. Mestrer vær og vind som ingen andre og en kraft å regne med. Leder av utvalget for utstyr og teknikker under utvikling.
Styrke: Teknikk
Svakhet: Skral

Christian Høst – «Skrubba»CIMG0655
Høst er leder av Presse-, Sponsor og økonomiutvalget. Han gjør grundige meiteforberedelser og ofte kontroversielle, men innovative, valg av agn. Noen mener at Høst kan være sarkastisk, mens andre mener han er en godlynt kjernekar. Her er meningene delte. Fremfor alt gjør dette Høst til «seig» meiter, med en «stayer-evne» som få andre. Med mottoet «jeg gir meg aldri», er han alltid en outsider å regne med.
Styrke: Seig
Svakhet: Utstyr

Jon Gogstad Thorsen – «Sutern» 020
Jon Thorsen leder meiteutvalget og var lenge en av drivkreftene i foreningen. Nå er han kun en skygge vi aner konturene av. Han er en meget dyktig micromeiter og fisker målrettet etter utvalgte av arter. Hans spesialitet er suter som setter høye krav til meitekvalitet. En av hans største fremtidige utfordringer blir å holde kunnskapen om fiske ved like.
Styrke: Målbevissthet
Svakhet: Kystmeite

Lars Midtun – «Aspen»090808_lange.JPG
En bånn ærlig meiter og en real kar tvers igjennom. En meiter helt på det jevne, utmerker seg ikke spesielt på noe områder. Bortsett fra på asp, hvor han er usedvanlig dyktig. Han kan ellers skryte av å ha mistet flere fisk enn de aller fleste. Medlem av meiteutvalget og foreningens turansvarlig.
Styrke: Langt hår
Svakhet: Knuter

Bjørn Marcus Stenseth – «Karuss» DK_gresskarpe
Bjørn har spesialisert seg på karuss, et fiske han mestrer bedre enn de fleste. Hans forkjærlighet for duppmeite er grenseløs og lidenskapelig. Denne rolige og sindige karen er den fødte leder av utvalget for «mest mulige meite, for minst mulig energi». En stor mann som tar lite plass.
Styrke: Glede
Svakhet: Spenningsnivå