Dritiut i Drammen

Noen ganger når man ser seg slått kan det være på sin plass å skylde på været, utstyret, dagsformen eller på andre mer eller mindre plausible unnskyldninger. Andre ganger derimot, som på min tur til Drammenselva i helga, er det bare å legge seg flat å innse at andre er bedre enn deg selv.

nycimg0992.jpgnycimg1000.jpgnycimg1004.jpg

Min guide for dagen, ikke-medlemmet Håkon Halvorsen, var ikke snauere enn at han slo meg 17-1 i antall fisk, og selv om det var tryter alt sammen tror jeg at guiden bør slutte å omtale seg selv som fluefisker, og heller stikke fingeren i jorda og kalle en spade for en spade. Eller en meiter for en meiter om du vil.

Fight!Dagens første, 3hg.Dagens største, 5hgHoltans trøstefisk.

Allerede 10 sekunder etter at han hadde kasta ut markklysa for første gang satt det en finfin tryte på 3hg. Og sånn fortsatte det. Største tryta som blei landet var på 5hg, mens de fleste lå mellom 50g og 250g, alle blei tatt på mark. Reketackelene mine forble urørte, tydelig at stam-fiske i en unormalt stor sommerelv ikke nødvendigvis er det beste, men litt mer skuffende var det at hverken brasma eller buken viste seg fram. Jaja. En glimrende tur var det lell, selv om undertegnedes høydepunkt blei kebaben fra Snappis etter endt fiske. Men Drammenselva skal besøkes ved en seinere anledning, noen som blir med til våren?

1 kommentar

    • Harry Halvorsenjuli 30, 2007 kl 11:34

    Takk for en finfin tur Holtan. Trur det var Jenny Jensen capsen som ga utslaget. Blir Stam til våren!

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.