En ny vri

Siden det skjer så lite her nå, kan det være greit å skrive noe om det som skal skje.

Etter forrige turs relative braksuksess (alt er relativt for en forsker), blir det en ny tur til Sons-området kommende lørdag. Da blir det knallhardt fiske utover dagen og natt til søndag. Håpet er jo å lure en pigghå, eller i beste fall en havmus, men alt går som kjent i grisen. Ryktene sier også at visepresidenten og generalsekretæren har lagt ut på laketur i dag.

Ellers blir som kjent Meitemestern 2007 avviklet helgen 24-25 november. Det er fortsatt ikke 100% sikkert om det blir fra båt eller land, og nærmere beskjed kommer heller ikke før den helgen – det kan nemlig hende at båten selv skal på land. Sykt. Uansett: Sett av helgen og reis til Sandefjord. Blir det båtfiske blir det høy bølgeføring og stas, blir det landfiske, blir det taktikk, taktikk og atter taktikk som gjelder.

Meitas

8 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • Suternnovember 8, 2007 kl 19:07

  Oi som jeg gleder meg. Har blitt fiskejomfru etter at påsan kom til verden. Husker nesten ikke hvordan det skal gjøres. Er derfor overhodet ingen medaljekandidat den helga (hva?). Har planlagt en tur inn til Oslo 7-8 desember på lakejakt. Er det noen som kan stille som guide? Skal ikke sutre hvis jeg ikke får noe. Kom igjen a, hjelp meg…

  • Toffenovember 8, 2007 kl 23:32

  Føler meg jaggu ikke trygg på deg likevel 🙂 7-8 desember skal jeg både på julebord, fotballcup og 50-årslag, dessverre! Fotballcup på lørdag er forøvrig åpent for de som kan og har lyst.

  • Mortnovember 9, 2007 kl 09:56

  Skal ha julebord 7. desember, men kan 8 des….

  • Suternnovember 9, 2007 kl 17:37

  Jasså, så gutta velger å spise seg fete framfor lakefiske. Skal vi rett og slett sette av den lørdagen Einar? Klar som et egg jeg. Har seriøse planer om å banke opp en hork i fredrikstad lørdag morgen og en fin lake på kvelden. For en helg!

  • Suternnovember 9, 2007 kl 18:21

  Nå var jeg litt rask her… Skal DU har julebord og så er ikke jeg invitert?????? Ja ja, det var det vennskapet. Vi setter en strek over hele turen vi. Jeg ringer til de nye fiskekompisene mine, Andre eller Jørgen eller noen andre som setter vennskapet litt høyere.

  • Suternnovember 9, 2007 kl 18:28

  Er det noen andre enn JUDAS som vil være med å fiske? Både Andre og Jørgen er drit kule. Andre har fått Gjørs på 9 kilo i år og Jørgen er utrolig flink til å fiske abbor og vederbuk. Barsk er han også. Tror forresten rakfisklaget til JUDAS blir kjipt i år. Jeg inviterer derfor til hyseparty klokka sju 2.juledag. Alle får gaver ved ankomst og drikke er såklart gratis. Det blir fett det. Har dere noen andre ønsker så si ifra. Jeg innfrir alt.

  • mortnovember 11, 2007 kl 12:17

  Nei, skal på julebord med jobben. Lørdag er ok, er du understimulert?

  • Suternnovember 11, 2007 kl 21:18

  Hallo, du som lever av å flytte papir og skrive brever. Det er forskjell på SKAL HA og SKAL PÅ. Og ja, jeg er understimulert. Da kaller vi lørdag en date. Er klar for traktekaffe, neglsprekk og lakelukt. Jippi, frisk luft.

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.