Ski, bål, fisk.

Årets første isfisketur sto for døra, og Sutern og undertegnede slo på stortromma og inviterte opptil flere ikke-medlemmer med på tur. Tilsammen ble vi 12 stk, og alle som en syntes det hørtes forlokkende ut med «kjøring nesten helt frem til vannet». Hadde det enda vært såvel…..

Bondetampen som skulle ha 20kr for at vi skulle kjøre på veien hans hadde ikke akkurat sliti ut snøskuffa på traktoren, og dermed måtte vi gå ca. 3km på ski for å komme inn til det forjettede Svarttjønn. Slike fysiske utskeielser bryter jo med alle meitekodekser og vi regner med at det også er grunnen til Meitas-medlemmenes magre fangst. Slitne og svette ble dermed turens mål omformulert etter denne rangeringen: Bål, pølse, kaffe, fiske. Og når ikke-medlemmene Bård og Anne Lise dro fastelavensboller med ekte krem opp av sekken var egentlig løpet etter storfisken kjørt. Mmmmm…..bolle med krem…..
Okkesom; Tilsammen ble det til slutt dratt opp 3 ørret og 15-20 røyer. De to største ørretene veide rundt 350g, den siste rundt 150g, mens røyene sleit med å runde 50g, dog med etpar hederlige unntak på nærmere 100g. Fangsten til Sutern og Hork var 2 røyer hver.

Alt i alt en kjempetur, med masse trivelige folk, gode pølser, et bål å være stolt av og deilig temp. Suverent! Alle bilder er tatt av Paul Arne Feenstra.
  

2 kommentarer

    • Toffefebruar 5, 2008 kl 13:34

    Mmmm. Spiste svenske fastelavensboller med krem i dag. Det er FETETIRSDAG.. Jahooo..

    • Horkfebruar 5, 2008 kl 14:03

    Mmmmmmmmmmmmm……….

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.