To turer etter tryte

Lørdag 16. feb var det meldt fint vær og dermed vi måtte bare ut i skauen. Derfor kikka jeg godt på kartet på fredag og fant tilslutt et vann som oppfylte alle krav:
1. Vi hadde ikke vært der før.
2. Ikke så langt å kjøre.
3. Kort vei fra parkering til vann.

Etter en skitur i et terreng som var noe brattere, men faktisk litt kortere enn hva kartet ga inntrykk av, kom vi fram til det som viste seg å være et småtryteparadis. Kort fortalt ble det 23 abbor, den største på ca 100-150g, der alle ble tatt på maggot, noen i kombinasjon med blink og noen i kombinasjon med mormyshka. Med fisk, pølse, bål og sol var alle enige om at det hadde vært en fin tur! Deltakere: Eg og ikke-medlemmene Even Tranmæl, Kristian Ingdal og Pål Hoel. Elgen viste seg også.

   

Lørdag 23. feb var det på tide med en ny tur. Jeg hadde fått besøk av Jens Kristian Hvalgård, en gammel studiekamerat, og utpå ettermiddagen på lørdag bestemte vi oss for en overnatting i skauen. Erling Heggenes blei også med, og for å rekke å slå leir før mørket falt på måtte vi til et vann som var enkelt å komme til. Dermed gikk turen nok en gang til Napatjørn, som det så fint heter. Når vi kom fram gikk vi, i beste Mittis stil, berserk med øksa og lagde superbål. Diskusjoner om løst og fast blei det au, sammen med en slurk munnvann i ny og ne. På søndag kom Kristian Dahl på besøk og vi fiska. 10+ med småtryte ble resultatet, samtlige tatt på maggot. Alle var enige om at det hadde vært en fin tur.

     

2 kommentarer

    • Mortfebruar 25, 2008 kl 17:26

    Høres ut som en supertur, men litt bekymret for eventuell dårlig innflytelse fra ikke-medlemmer. Men så langt ser det jo ut til å ha gått bra…

    • Horkfebruar 25, 2008 kl 18:52

    Det er supert å komme seg ut i skauen ja, og tankene omkring det å involvere ikke-medlemmer i så stor grad har jo streifa meg. Men jeg har kommet til det at de kan være med for selskapets skyld, men når det kommer til det fisketekniske ber jeg de holde kjæft. Såntno veit vi medlemmene best sjøl!

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.