to rapporter i en

jeg hadde lengselsfullt sett frem til en kveldsøkt på mulodden etter skate og andre godsaker. Det var President, Vise President, Leder for utvalg for artsbestemmelse og Generalsekretær som hadde en heller strabasiøs tur til odden. Kl. 19.00 var stengene i vannet og det skulle bli 4 napp fra den tid til vi pakket rundt kl. 24.00. Ikke en dritt, med andre ord og årets skuffelse for min del. Heldigvis fyrte vil bål og grillet pølser, så hyggelig var det absolutt. Vi var ved bilen kl. 01.25, noe som viser at det tok sin tid å gå hjem igjen også.

På søndag var det Holtan (leder for utvalget for teknikker under utvikling), Generalsekretær og President på tur. Denne gangen tok vi turen til Tallakshavn og det var flyndrefiske vi hadde for øyet. Etter en litt treg start løsnet det og det var jevnt med napp og fisk. Alt i alt fikk vi vel 10 – 15 sandflyndrer. Utrolig nok var vi ikke nærheten av en eneste rødspette eller andre flyndrearter, men at det er en hotspot for sandflyndre er det neppe tvil om…. En kveldsøkt på denne plassen kan kanskje være interessant?

1 kommentar

    • Toffemars 17, 2008 kl 14:55

    Kan jo legge til at lørdagen startet like dårlig som den sluttet. Var ute i båt fra 1030 til 1630, Chrisjohs, Midttun og jeg, uten ett napp. Søndag derimot kommer en rapport på.

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.