Når bare gull er godt nok

Dramaet startet med at jeg var 10 cm unna å lande en gullvederbuk på underkant av 2 kilo, men det endte med to ål. Så lite kan altså skille mellom himmel og helvete, og så viktig er det alltid å ha med håv. Plassen var Kristiansand og målet var gullfisk og stor gullvederbuk. Jeg har nevnt hvordan min historie endte, men det begynte med to vann hvor det ene har stor gullvederbuk og masse gullfisk og i det andre er det omvendt.

Etter jeg mistet den store dro vi til vannet med masse gullvederbuk og der fikk Jon en. Deretter dro vi tilbake til det andre vannet for å ta gullfisken. Gullfisk er slett ikke så lett å få som mange tror og den ser ikke ut sånn som man skulle tro. Vi fisket inneblandt vannliljebladene, men vi skulle ikke se tegn til napp eller gullfisk før kvelden var godt i gang og mørket falt på. Etter at jeg mistet den stor gullvederbuken, var vel lufta strengt tatt ute av ballongen og et pølseskinn igjen. Det var Jon som styrte showet og vartet opp med en fin fin gullfisk og flere napp. Dessverre var det ikke plass nok til gullfiskdansen, men vi slo handflatene mot hverandre i en jevn og samstemt takt i ca 10 minutter, noe som visst nok kalles klapping.

 

2 kommentarer

  • Toffejuni 24, 2008 kl 16:51

  Grattis, høres ut som en knall tur selv om du ble grusa! Det var Meitas art nr 53 – lurer på om vi klarer 60 før året er omme..? Jeg bidrar med de tre h’ene i sommer: hork, harr og håbrand 🙂

  • Horkjuni 24, 2008 kl 19:47

  Bra!

  Jeg bidrar med de 7 hellige.

  Viktig med kaffe vettu!

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.