2 i 1: Suter og makrell

Rapport 1:

Jon, som faktisk bør revurdere kallenavn Sutern, og jeg, som kanskje bør overta kallenavn Sutern, dro nok en tur til Østeråa for å få suter, to dager etter fettfiskemannfadesen. Jon fikk ikke fisk, det gjorde jeg. Hannfisk på mellom 1,9 og 2,0. Begynner å bli en slæger på sommeren den størrelsen der. Fin fight, fin fisk.

Rapport 2:

7.august skulle Presidenten og jeg på Siggrund for å fiske makrell. Presidenten forsov seg, været var dårlig, og vi kom oss ikke ut før på ettermiddagen. Dvs, vi kom ikke lenger enn tuppen av Raunebben, da gikk roeren (jeg) tom for krefter i vindværet. Samma det, det finnes fisk der au, og Presidenten starta på bånn med en diger knurr, oppimot rekord vil jeg tro. Vekt hadde vi dog ikke, så det kan hverken bekreftes eller avkreftes, men stor var den! 5 makrell blei det også i bøtta, den største veide 530gram. Ny meitasrekord, og den var det jeg som fikk. Kult. Legger også ved et bilde til ære for vår mann i nord, MatsJohs. Gjett hvilket.

 

1 kommentar

    • bukenaugust 11, 2008 kl 10:37

    takk skarru ha Hork. jeg føler meg beæra. sitter her i kalde nord. på jobb. og savner tangenbukta nå ja. det varma med bildet.

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.