Blanking etter gjev flatfisk, men microrekordene fortsetter

Båthavna på Groos var plassen nok en natt. Har veldig trua på denne spotten, men etter fjerde blankinga på rad må nok ny plasser prøves ut. Fikk min første flate i natt, men hvem teller vel sandflyndrer.

1.jpg

Problemet med hvitting som agntyv er utbredt, men desverre blir de sjelden større enn 130 gram. Hadde et run i natt som var stor fisk, krokinga satt, men fisken slapp etter noen sekunder. Kjipt.

Gjorde mitt tredje forsøk på trepigget stingsild i går ettermiddag, nå utrustet med krok 24 agnet med en micro rekebit. 10 sek og ny rekord på land. Herlig!

2.jpg3.jpg

Ukas største nedtur var på fredag. Hadde spottet en flott tangstikling og krok med rekerogn ble senket ned foran nebbet dens. Fisken svømte mot og tok agnet. Tilslaget satt og opp kom stiklingen. Da jeg fikk den i hånda så jeg at den var kroket under kjeften. Så bittert så bittert, men den arten kommer ved en senere anledning.

Har også vært en tur i Tvedestrand for å forsøke meg på regnlaua i Jordtjenn. Desverre startet det å regne voldsomt når jeg kom og med en liten gutt i bæremeis er ikke regn opptimalt. Spottet plassen hvor den er lett og få så blir nok en tur om ikke så lenge.

Her er artslista fra båthavna på Groos:

Bergnebb, Bergylte, Blåstål (raunebb), Torsk, Sei, Lyr, Hvitting, Sypike, Trepigget stingsild, Taggmakrell, Makrell, Svartkutling, Vanelig Ulke, Sandflyndre og Ål (3 stk)

I natt blir det garnsetting på en lovende plass. Blir artig å se om det er potensiale på plassen.

4 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • Mortseptember 1, 2008 kl 14:35

  Det du driver med der, er så sterkt så sterkt. Du er uten tvil kongen av micromeite.

  • Toffeseptember 2, 2008 kl 13:42

  Helt enig. Er nå forøvrig tilbake igjen fra sykehuset. Det er jo veldig deilig å se at du har fått opp frekvensen igjen på fiskinga, gir oss andre håp det 🙂 Mener å ha hørt tangstiklingen skal være spesielt sær i matveien, så å klare å kroke den er sterkt.

  • Horkseptember 7, 2008 kl 16:05

  Sprekt. Håper å komme meg i gang med micromeite i Kristiansand nå, men uten internett har det vært svårt å sjekke ut hvor de potensielle plassene er. Til onsdan er dog internett på plass og fiskinga kan begynne.

  • Suternseptember 8, 2008 kl 14:40

  Får ikke fisk på internett vet du…

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.