Feit ulke fra Terneveien

Som hjemmepappa blir de fleste dager veldig like og faste rutiner blir veldig viktig. Klokka 10 hver formiddag tar Ask og jeg turen ned til brygga for å mate krabbene som jeg har gående i teiner under brygga. Tar alltid med meg en spole med med litt sene og et utvalg av kroker til micro og litt større arter som av og til har blitt lokket inn av åtet i krabbeteinene. Dagen i går var intet unntak. Ved siden av den ene teina ligger et monster av en ulke. Vi iverksetter straks jakten på sniler i strandkanten og ikke mange sekundene etter er en krok agnet med en fin klyse knuste sniler. Kroken blir firt forsiktig ned og ulka hogger momentant. Da den kommer opp på brygga blir jeg litt skuffet over størrelsen, men du verden, det er fortsatt en feit ulke. Da ingen vekt eller kamera er med ned til brygga må fisken bli med opp til huset da dette garantert er ny rekord. Vekta stopper på pene 288 gram, noe som er rekord med god margin.
Legger også med et bilde av en blåstål som jeg tok litt tidligere på en av krabbeturene. Husker jeg ikke helt feil så veide den rundt 350 gram.
Gleder meg veldig til helga og tror formen er sånn på det jeven, noe som burde holde i lange baner til og enkelt vinne hele sullamitten. Går alt på tverke har jeg jo uansett trumfkortet at jeg er den øverste dommer og avgjør «tunge meitasarter» i mitt favør. Ser egentlig ingen grunn til at dere andre trenger å stille, men for all del, vil dere bli ydmyket så er det bare å komme.

7 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • Suternovember 5, 2008 kl 12:13
   Forfatter

  Sliter med å legge ut bilder, så har sendt bilder på mail til Einar. Håper han fikser biffen.

  • Mortnovember 5, 2008 kl 12:21

  Flott ulke det der. Bra jobba, holder deg som favoritt på lørdag, sammen med Kisse som jeg tror kommer til å lykkes med den litt «gladkristne» tilnærminga.

  • Horknovember 5, 2008 kl 13:45

  Finfin ulke det der, nå begynner det å bli hardt å sette ny rek!

  • Kissenovember 5, 2008 kl 16:02

  Favoritt? Halleluja.

  • bukennovember 5, 2008 kl 17:31

  det er da godt jeg ikke er med denna gangen. for noen dyktige meitere. jeg er imponert!

  • Kissenovember 6, 2008 kl 10:05

  Er det forresten denne rekorden du har planer om å knuse Jon:
  http://www.fiskersiden.no/content/view/719/53/lang,no/

  • Suternnovember 6, 2008 kl 11:08

  Kunne godt tenkt meg den rekorden ja, men nå har vel den nye rekorden rundet 200 gram, så blir vel vanskelig. Men har jo sett fisk der på over 300, så man kan aldri vite…

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.