Svenner – der det drikkes mer enn det fiskes

Jajajaja. Anders Mossing er en kjent sidekick og godt under middels dyktig fisker på opptil flere suterturer, se her, her og her. Men som guide etter ørekyte er han i absolutt verdensklasse med guidet MR på samvittigheten på den episke bendelormbefengte Månakyta.

Helga 13-15.mai skulle Anders drekkes ut og av alle ting fant landkrabbene fra Rjukan ut at Svenner var et egnet sted. Perfekt! Vi traff gullegodt med været, selskapet var alldeles nydelig og stemninga høy og god hele veien. Det siste medførte også at fokus på fiske blei mindre enn det kanskje burde… Helgas kanskje aller beste fangst var vel derfor å få skeptiske ørret-/mataukfiskere fra indre bygder til å småkjekle om å låne stanga mi for å drive c/r-fiske etter bæsjenebb.

Okkesom blei det fanga litt fisk av lagets deltakere altså, både torsk (kanskje den runda kiloen den største?), skrubbe, bergnebb, berggylte og ulke blei notert. Og en taskekrabbe. Så var det en fin blåstål som ikke ville ta selvfølgelig. Mittis fikk uveid bergnebb. Jeg fikk uveid skrubbe, bergnebb og torsk, men valgte å veie ulka jeg fikk. 112,16gram og meitepoeng rett i bøtta. Så er han igang, den regjerende mesteren.

5 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • Lusuermai 21, 2018 kl 17:30

  Det så sabla trivelig ut!

  • Brasmamai 21, 2018 kl 19:59

  Savner Svenner. Jæskla artig det «fuglefjell»bildet. Telte minst 3 Jarler, men bare en Midttun. Han så forøvrig styggsterk ut. Trena Midttun?

  • Horkenmai 22, 2018 kl 00:05

  Hahaha, godt spotta Even. Det er en dublett i front der, men ser minst en til i bakgrunnen når du sier det, kanskje to.

  • Brasmamai 22, 2018 kl 12:11

  Var det planlagt at kun Ortega i midten der skulle ha fokus på kameramannen? Forøvrig en spennende og nyvinnende snelleføring av en av Jarlene.

  • Horkenmai 22, 2018 kl 12:17

  Nei, var ikke planlagt i det hele tatt. Jeg påstår at dette er et av de beste dogme-fotoene mitt kamera har tatt.

  Ang snelleføring er det den ekte Jarle (tror jeg) og det er forferdelig å se på. Underveis på turen uttalte jeg sågar at å holde stang og snelle slik kvalifiserer til å bli skutt.

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.