Carp Attack

Det er viktig å føre fiske- og fritidsinteresser i arv, og det tar jeg på alvor. Som mange kanskje husker hadde jeg en liten turne i fjor høst hvor Jakob var på jakt etter karpe, hvor vi endte opp med en på 4,4 kg. Denne turen hadde vi med oss en venn av Jakob som også hadde lyst til å prøve karpefiske. Vi fisket med tre stenger, hvor avtalen var at vennen til Jakob fikk den første fisken uavhengig av hvilken stang den tok på, så var det Jakobs tur osv. Vi var vel en smule optimistiske når vi la opp til det opplegget. På den annen side var stengene ladet med relativt ferske BNB og krillers, så det var ikke noen grunn til å henge med hodet heller.

Vannet var sjokkerende varmt og det skjedde lite på stengene og det så ikke så lyst ut heller, siden fiskefreden til stadighet ble avbrutt av badende ungdom. Og er det noe alle over 40 år vet, så er det at ungdom er det verste som finnes. Mennesker som tilsynelatende uten mål og mening reker gatelangs, og i dette tilfellet damlangs.

Men jaggu etter 3 timers tid, så skjedde det noe på stanga og på BNB boilien faktisk. Fast fisk, som på tross av førstereis erfaring ble kjørt på en eksemplarisk måte. Håven var faktisk litt for liten for fisken, men jeg fikk lurt den opp i.

Småpene 5,7 kg viste vekta og det er respektabel karpe altså. High Fives, kule kallenavn ble utvekslet rundt dammen. Men da var det slutt. Nå skulle det bades og mer karpe ble det da naturlig nok ikke.

 

 

2 kommentarer

    • Brasmajuli 2, 2020 kl 09:11

    Veldig morsomt at du går rett på karpa. Vil tro at det fisket, med alarmer og fiskestørrelse, kan overgå et hvilket som helst dataspill mtp avhengighet. Kanon.

    • Perojuli 6, 2020 kl 08:58

    Fin rapport og fin fin fisk!!! Godt hekta de nå 🙂

Gi en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.